x
Vind een winkel
Voer een plaatsnaam of postcode in en we tonen je de dichtsbijzijnde winkel.
Brabo
Brabo  Hockeysticks

Pure Girl - I love hockey hockeystick

Art. nr.31550520030_200-002353
50korting
Brabo
Brabo  Hockeysticks

Pure Girl - I love hockey hockeystick

Art. nr.31550520030_200-002353
root, Sale, Sporten, Dames, Hockey, Brabo, 50% Korting, Cyber Monday Brabo

De Pure Girl I Love Hockey stick van Brabo is een allround lichtgewicht stick die een uitstekende mix biedt van extra slagkracht en optimaal balgevoel, waarmee je niet onopgemerkt blijft tijdens wedstrijden en/of trainingen.

Volledige omschrijving
product out of stock
Verkoopadviesprijs € 53,99
  • Kenmerken
  • Omschrijving
De Pure Girl I Love Hockey stick van Brabo is een allround lichtgewicht stick die een uitstekende mix biedt van extra slagkracht en optimaal balgevoel, waarmee je niet onopgemerkt blijft tijdens wedstrijden en/of trainingen. Deze stick bestaat voor 40% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Het gebruikte fiberglas zorgt voor uitstekend balgevoel en veel controle. Bovendien zorgt het fiberglas voor extra bescherming wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De standaard curve zorgt daarnaast voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter wel voor dat de balaanname nog gemakkelijker wordt.
Leveranciersnummer 31550520030 200-002353
Merk Brabo
Sport Hockey
Geslacht Dames
Product type Hockeysticks
Product info 3 Hardwaren
Ondergrond Veld
Leveranciers kleur blue
Lees verder... Verbergen