x
Vind een winkel
Voer een plaatsnaam of postcode in en we tonen je de dichtsbijzijnde winkel.
Brunotti
Brunotti  Skihelmen

Bravery

Art. nr.152118104_900-019046
30korting
Brunotti
Brunotti  Skihelmen

Bravery

Art. nr.152118104_900-019046
root, Sale, Sporten, Heren, Brunotti, Wintersport, Wintersport Specialisten, Wintersport advies, Ski- en snowboard helmen, 30% Korting, Cyber Monday Brunotti

De Bravery Brunotti helm voor ski en snowboard biedt optimale bescherming door zijn Poron XRD constructie. Deze ABS helm vangt door de Poron XRD constructie 90% van de impact bij een val op, waardoor de kans op hoofdletsel aanzienlijk wordt verkleind. De helm is voorzien van een luchtventilatiesysteem, waardoor je lekker koel blijft en je transpiratie kwijt kan raken. Daarnaast is de helm ook verstelbaar, waardoor je hem goed passend op je hoofd kan maken. De voering en de oorpads van de helm zijn uitneembaar en kunnen uitgewassen worden.

Volledige omschrijving
product out of stock
Verkoopadviesprijs € 129,99
  • Kenmerken
  • Omschrijving
De Bravery helm voor ski en snowboard biedt optimale bescherming door zijn Poron XRD constructie. Deze ABS helm vangt door de Poron XRD constructie 90% van de impact bij een val op, waardoor de kans op hoofdletsel aanzienlijk wordt verkleind. De helm is voorzien van een luchtventilatiesysteem, waardoor je lekker koel blijft en je transpiratie kwijt kan raken. Daarnaast is de helm ook verstelbaar, waardoor je hem goed passend op je hoofd kan maken. De voering en de oorpads van de helm zijn uitneembaar en kunnen uitgewassen worden.
Leveranciersnummer 152118104 940
Merk Brunotti
Sport Wintersport
Geslacht Heren
Product type Skihelmen
Leveranciers kleur 0910 pavement
Lees verder... Verbergen