x
Vind een winkel
Voer een plaatsnaam of postcode in en we tonen je de dichtsbijzijnde winkel.
Brunotti
Brunotti  Skihelmen

Hinter 3

Art. nr.152118103_305-019022
geen 30korting
Brunotti
Brunotti  Skihelmen

Hinter 3

Art. nr.152118103_305-019022
root, Sale, Sporten, Heren, Brunotti, Wintersport, Wintersport Specialisten, Wintersport advies, Ski- en snowboard helmen, 30% Korting, Cyber Monday Brunotti

De Hinter 3 is een skihelm uit de collectie van Brunotti. De helm heeft een dubbele In-mold contructie met MIPS veiligheidsysteem waardoor je de lichte helm je hoofd optimaal beschermt. Harper is voorzien van een ventilatiesysteem, een verstelbare kinband, uitneembare voering, verwijderbare oorpads en een goggle clip waar je je skibril aan vast kunt maken. De helm heeft een afneembaar vizier met een flash mirror lens, die de weerkaatsing van de zon verminderd. Deze skihelm van Brunotti is de beste manier om je hoofd te beschermen tijdens de wintersport.

Volledige omschrijving
product out of stock
Verkoopadviesprijs € 89,99
  • Kenmerken
  • Omschrijving
De Hinter 3 is een skihelm uit de collectie van Brunotti. De helm heeft een dubbele In-mold contructie met MIPS veiligheidsysteem waardoor je de lichte helm je hoofd optimaal beschermt. Harper is voorzien van een ventilatiesysteem, een verstelbare kinband, uitneembare voering, verwijderbare oorpads en een goggle clip waar je je skibril aan vast kunt maken. De helm heeft een afneembaar vizier met een flash mirror lens, die de weerkaatsing van de zon verminderd. De skihelm bevat een Recco reflector, die je kunt gebruiken in geval van nood. Deze skihelm van Brunotti is de beste manier om je hoofd te beschermen tijdens de wintersport.
Leveranciersnummer 152118103 349
Merk Brunotti
Sport Wintersport
Geslacht Heren
Product type Skihelmen
Leveranciers kleur 043 blue
Lees verder... Verbergen