BETALEN


iDEAL

Betalen kan bij ons gemakkelijk, snel, direct en veilig met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van je eigen bank. Hierna kun je via je vertrouwde internetbetaalomgeving betalen, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Na betaling ontvang je een betaalbevestiging via de e-mail. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij één van onderstaande banken dan kun je de betaling voldoen via iDEAL: ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank, Triodos bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers. Meer informatie over iDEAL vind je op www.ideal.nl.

Maestro
Betalen met een Maestro betaalpas is ook mogelijk. Indien je kiest voor betaling met deze kaart, dan word je direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van Adyen. De Maestro kaartgegevens worden gecodeerd verstuurd, waardoor je gegevens zijn beveiligd tegen onbevoegden. Je gegevens worden direct geverifieerd, en bij akkoord wordt je bestelling na enkele seconden goedkeurt. Zodra de kaartgegevens zijn geverifieerd krijg je de betaalbevestiging via de e-mail. Maestro maakt gebruik van het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode.

Creditcard
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met creditcard. Bij ons kun je betalen met Mastercard en Visa die in Nederland of België zijn uitgegeven. Indien je kiest voor betaling met creditcard word je direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van Adyen. De creditcardgegevens worden gecodeerd verstuurd, waardoor je gegevens zijn beveiligd tegen onbevoegden. Je gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die jouw bestelling na enkele seconden goedkeurt. Zodra de creditcardgegevens zijn geverifieerd krijg je de betaalbevestiging via de e-mail.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) 
AfterPay voert voor Jouwsportzaak.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Jouwsportzaak.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 1000,-.

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact opnemen metAfterPay . Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Veilig betalen

Jouwsportzaak.nl stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.