Artikel 1-48 van 83

per pagina
  1. 1
  2. 2

ASICS

Jouwsportzaak krijgt een gemiddelde beoordeling van 8.8 op basis van 2140 reviews.

Artikel 1-48 van 83

per pagina
  1. 1
  2. 2

ASICS

In 1949 begon dhr. Kihachiro Onitsuka op 31-jarige leeftijd zijn eigen sportschoenenbedrijf in zijn huiskamer in Kobe, Japan. Nu jaren later behoort ASICS tot de top 5 grootste sportmerken ter wereld. Dagelijks wordt er in het ASICS Research Institute of Sport Science in Kobe, samen met wetenschappers, sporters en coaches nieuwe technologische innovaties ontwikkeld en getest om de beste sportartikelen te produceren. 

ASICS Hardlopen 

ASICS is de specialist op het gebied van hardlopen. Menig hardloper kiest voor de hardloopschoenen van ASICS. Jouwsportzaak.nl heeft een uitgebreid assortiment van met onder andere de welbekende: Gel-Nimbus, Cumulus, GT-1000 en de GT-2000.


ASICS Hockey

In samenwerking met de hockey internationals Maartje Paumen en Robert van der Horst wordt er elk seizoen weer een nieuwe collectie hockeyschoenen ontwikkeld, waarmee elke hockeyer het optimale uit zijn spel kan halen met maximaal comfort.


ASICS Overige 

Naast de uitgebreide collectie van hardlopen en hockey heeft Jouwsportzaak.nl ook ASICS sportartikelen voor; tennis, korfbal, volleybal, handbal en enkele overige indoorsporten. Koop online jouw ASICS artikelen op Jouwsportzaak.nl of kom langs in één van onze aangesloten sportzaken.