Shoefresh

Het verhaal achter de Shoefresh
Als vader in een sportief gezin, liep Anton van den Brand tegen een altijd terugkerend probleem aan: stinkschoenen in huis. Zeker nu de kinderen in de puberteit komen en last van zweetvoeten krijgen. Vader en dochter Renée zijn fanatieke hockeyers en kennen de nare geur van natte sportschoenen als geen ander.
 

Op zoek naar een oplossing
Het drogen op de verwarming of met kranten ging te traag en de schoenen bleven stinken. Ze probeerden geurvreters, poeders, sprays, kussentjes en balletjes. Maar elke keer werd het gezin teleurgesteld in de werking van deze middeltjes. Bovendien waren ze onhandig in gebruik, waardoor ze in een la verdwenen.
Er moest toch een betere oplossing mogelijk zijn.


Testen en optimaliseren

Hij startte een zoektocht naar een product dat schoenen snel droogt, duurzaam verfrist én handig in gebruik is. Anton ontdekte dat de nare geur veroorzaakt wordt door schimmels en bacteriën. Sterilisatie door ozon bleek een beproefde methode om deze schimmels en bacteriën te doden. Het geventileerd drogen van binnenuit bleek het beste voor de natte sportschoenen te zijn. Anton zette een testprogramma op en bracht het apparaat onder bij een aantal gezinnen. Dit leverde hem inzichten op waarmee hij het gebruiksgemak en de effectiviteit van de Shoefresh kon optimaliseren.


Plaats de Shoefresh vlakbij de schoenen

De Shoefresh heeft zijn werking inmiddels bewezen en neemt een centrale plaats in bij het gezin van Anton en vele andere families. Geen enkel ander apparaat of middel heeft de combinatie van steriliseren én drogen. Deze combinatie en het super eenvoudige gebruik maakt de Shoefresh uniek. In nog geen half uur zijn schoenen ontdaan van bacteriën en schimmels, gedroogd en ruiken ze weer fris. Inmiddels onmisbaar in de bijkeuken.
Als vader in een sportief gezin ervaarde hij een probleem en zocht zelf naar een oplossing. Zijn enthousiasme en overtuiging van het product leidde ertoe dat hij besloot de Shoefresh beschikbaar te maken voor iedereen die waarde hecht aan frisse, droge schoenen en een frisruikende bijkeuken.

 

1 Artikel(en)

per pagina

Shoefresh

1 Artikel(en)

per pagina