Zoom Superfly 9 Academy FG/MG kids voetbalschoenen

EAN:
0196149123189
Art.nr:
iic.nike.dj5623.001
Zwart
Deel dit artikel

Omschrijving

Nike Jr. Zoom Mercurial Superfly 9 Academy FG/MG
Multi-Ground voetbalschoenen voor kleine/grote kinderen
GOED ALLES.
Je hebt de vaardigheden en het spel, laat het nu zien en trek deze Nike Jr. voetbalschoenen snel aan - geen veters nodig! Bovendien: onze allereerste Zoom Air-eenheid gemaakt voor voetbal biedt extra comfort en veerkracht op verschillende velden - van echt van gras tot kunstgras. Wie is er klaar om mee te doen?

Welkom, Zoom!
Voor het eerst in onze geschiedenis heeft Nike een geheel nieuwe, voetbalspecifieke Air Zoom-eenheid in de hiel. De eenheid zit in de plaat en zorgt voor een extra niveau van responsieve demping.
Snel te dragen
Tussenlipjes en rekbare stof helpen je zet de schoen wijd open zodat je voeten er gemakkelijk in kunnen glijden en strak blijven zitten. Gekruiste banden zorgen voor extra ondersteuning en een veilig gevoel tijdens het spelen.
Built to Last
Synthetisch leer zorgt voor duurzaamheid, zodat de schoenen bestand zijn tegen games en trainingen lar voegt extra ondersteuning en ademend comfort toe.
Ground Control
Plastic platen met gegoten noppen zijn ontworpen om te werken op echt gras en kunstgrasvelden. Het is veelzijdig voor jonge atleten die tussen oppervlakken moeten wisselen.

Meer details
  • Voor gebruik op natuurlijke en synthetische oppervlakken