SPORTHUIS TIEL

Over SPORTHUIS TIEL

Sporthuis Tiel is sinds 1956 de sportspeciaalzaak in het centrum van Tiel. Sporthuis Tiel heeft alles voor individuele-, team- & verenigingsprestaties.  

Bij ons vindt u alles voor de actieve sporter op het gebied van tennis, hockey, voetbal, indoorsporten  en running.  Daarnaast bieden we voor de serieuze wandelaar en recreant heel veel buitensportkleding en wandelschoenen, en uiteraard hebben we voor u ook hippe sneakers en vrijetijdskleding. 

.Bij Sporthuis Tiel vindt u alle actuele topmerken. Ieder seizoen maken wij daaruit voor u alvast een selectie van de beste producten. Zo vindt u bij ons altijd de leukste sneakers van Adidas, Converse, Puma, Nike, New Balance & Vans. 

Indien uw keuze toevallig niet voorradig is, dan bestellen wij het direct voor u! 

Voor deskundig advies en goede service ontvangen wij u graag in onze winkel aan de Voorstad 4 in Tiel. Voor alle vragen of opmerkingen betreffende onze collectie, reserveringen, onderhoud en gebruik,  productgarantie of anders zijn we te bereiken via email info@sporthuistiel.nl of telefonisch 0344 613800 of kijk op onze website.

Andere filialen in de buurt

(+/- 14.6km)
Kruisstraat 5 c
5341 HA Oss
(+/- 19.5km)
Dorpsstraat 21
5241 EA Rosmalen
(+/- 21.6km)
Spoorstraat 49
6602 AW Wijchen