x
Vind een winkel
Voer een plaatsnaam of postcode in en we tonen je de dichtsbijzijnde winkel.
Sinner
Sinner  Skibrillen

Galaxy Otg

Art. nr.SIGO156_205-009689
Sinner
Sinner  Skibrillen

Galaxy Otg

Art. nr.SIGO156_205-009689
root, Sporten, Heren, Dames, Wintersport, Sinner, Wintersport Specialisten, Wintersport advies, Skibrillen en snowboardbrillen Sinner

De Galaxy Otg is een high-performance skibril uit de collectie van Sinner. Met deze skibril kun je snel van lens wisselen door het eenvoudig te bedienen lenssysteem. Het frame van de bril is zo ontworpen dat de skibril over een montuur gedragen kan worden, dus ook uitermate geschikt voor brildragers.

Volledige omschrijving
product out of stock
Verkoopadviesprijs € 99,99
  • Kenmerken
  • Omschrijving
De Galaxy Otg is een high-performance skibril uit de collectie van Sinner. Met deze skibril kun je snel van lens wisselen door het eenvoudig te bedienen lenssysteem. Het frame van de bril is zo ontworpen dat de skibril over een montuur gedragen kan worden, dus ook uitermate geschikt voor brildragers. De combinatie van anti-condens coating en een dubbele lens vermindert de kans op een beslagen lens. Bovendien biedt de bril 100% bescherming tegen schadelijke UV stralen en heeft de Galaxy Otg een eenvoudige verstelbare strap waardoor je altijd de juiste pasvorm hebt.
Leveranciersnummer SIGO156 240
Merk Sinner
Sport Wintersport
Geslacht Dames, Heren
Product type Skibrillen
Leveranciers kleur 55 clear matte aquarelle
Lees verder... Verbergen